Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Koncert Jazzselskabet Aarhus; "Jazz in Generations"

OKT
05

Koncert Jazzselskabet Aarhus; "Jazz in Generations"


Torsdag d. 5. oktober 2023, kl. 19:00
Skt. Nikolai Gården, Vestergade 21, 8000 Aarhus C
130 kr. / 100 kr. medlemmer / 50 kr. studerende under 26
Koncert Jazzselskabet Aarhus; "Jazz in Generations"

Jazz in Generations: Jefsen / Sørensen / Djursaa / Senderovitz

Jazz in Generations er et koncertkoncept hos Jazzselskabet Aarhus, hvor unge talenter, etablerede musikere og veteraner i dansk jazz mødes i jazzen og skaber ny musik på tværs af generationer.

Medvirkende

Jens Jefsen hører til blandt eliten af danske jazzbassister og har gennem mange år vundet anerkendelse for sit lyriske og lyttende spil i en personlig stil, der altid tager hånd om øjeblikket. Jefsen har baggrund i den danske sang og er jazzbassist med en stilistisk bred pensel. Han er i dag aktiv freelance musiker i mange forskellige konstellationer. Jens Jefsen har udgivet 10 soloalbums – senest i 2021 med titlen ‘Music Between Gigs’.

Jakob Sørensen er en prisvindende trompetist, der med 5 udgivelser i eget navn har slået sit navn fast på den nordiske jazzscene. Siden debutudgivelsen Bagland i 2015 har han modtaget priser som Årets Nordjyske Jazznavn 2015, Årets Nye Jazznavn 2017 og senest Gaffelprisen i 2020. Jakob Sørensens lyd er inspireret af den nordiske natur med en antydning af melankoli.

Jacob Djursaa er en ung dansk guitarist bosiddende i Aarhus. Han er meget inspireret af moderne jazz og det 20. århundredes klassiske kompositionsmusik, hvilket afspejles i hans unikke stemme på guitaren, karakteriseret af et mangefacetteret harmonisk udtryk og en stærk melodisk sans. 

Anders Senderovitz bidrager i denne gruppe med et trommespil, der efter mange årtier i mange ensembler er blevet forfinet. Anders kommer med en raffineret lyd, der danner det rytmiske grundlag i denne gruppe.

Praktiske oplysninger

Entre: 130 kr. / medlemmer af Jazzselskabet 100 kr.  / Studerende under 26 år 50 kr.

Billetter kan købes på dette link: Billet til Jazz in Generations 5. oktober kl. 19

Evt. resterende billetter sælges ved døren.