×

Advarselsmeddelelse

  • This event has already taken place.
Torsdag d. 4. april 2019, Kl. 19:30 til kl. 20:30

Jakob Bangsø, guitar

Værker af bl.a. A. Barrios og J. S. Bach (uddrag af goldbergvariationerne) m.m.

Den prisvindende guitarist, Jakob Bangsø, har gennem årene markeret sig som en af Danmarks mest talentfulde og fremstormende soloinstrumentalister. Han har vundet adskillige priser i internationale guitarkonkurrencer (bl.a. 1. pris i Berlin, 1. pris i Anthony, 1. pris i Nordhorn, 2. pris i Sevilla) og modtaget en stribe legater og hædersbevillinger, herunder det prestigefulde stipendium Den unge elitefra Statens Kunstfond i 2015.

Som solist har han givet koncerter i Danmark, Tyskland, Holland, Frankrig, Spanien, Estland og Canada, og han har optrådt med orkestre som Aarhus Symfoniorkester, Aalborg Symfoniorkester, DiamantEnsemblet, Tallinn Kammerorkester og Pärnu City Orchestra.

Bangsøs repertoire spænder fra den tidlige musik til nykomponerede værker for instrumentet. Han har udgivet 2 cd'er, herunder senest albummet CONNECT(Dacapo Records, 2018) med nye værker for guitar og elektronik af fem nulevende komponister, skrevet til Jakob Bangsø.

Bangsø er uddannet i Aarhus og Køln, hvor han har studeret ved Frederik Munk Larsen og professor Roberto Aussel. I 2016 aflagde han debutkoncert fra Det Jyske Musikkonservatoriums solistklasse.

Medvirkende
Jakob Bangsø
Sted
Pris
Gratis