×

Advarselsmeddelelse

  • Begivenheden har allerede fundet sted.
Tirsdag d. 31. august 2021, Kl. 16:00 til kl. 18:00

Litteratur værd at sprede

Seks danske forfattere indtager over to aftener Vor Frue Kirke, og gør dig klogere på alt fra køn til økonomi under mottoet "Litteratur værd at sprede".

Inspireret af det verdenskendte TEDtalk-­format kan du under Festugen opleve LitXtalks, hvor de seks danske forfat­tere gør os klogere på FN’s 3. verdensmål, 'sundhed og trivsel', gennem hver deres seks minutter lange tale.

Forfatterne vil kredse talerne om litterære værker, som har haft betydning enten for forfatterens eget liv eller det samfund og den verden, vi lever i.

Efter arrangementerne inviteres publikum til at medvirke i en samtale mellem forfatterne.

I dag kan møder vi disse tre forfattere: Glenn Bech, Kaspar Bonnén og Rebecca Bach Lauritsen.   

Køn og krop 

Glenn Bech forholder sig til, hvad det vil sige at ’have’ et køn, og hvordan vores køn har betydning for vores muligheder i livet. Hør hans tale, der blandt andet handler om, hvordan mennesker, der ikke finder sig til rette i de klassiske kønsstrukturer og ­kasser, behandles. 

Psykisk sårbarhed 

Kasper Bonnéns tale handler om, hvad man stiller op, hvis ens succes udebliver, eller robustheden viser sig at slå revner, når man lever i en verden, der hylder robusthed og succes. 

Sociale medier 

Rebecca Bach Lauritsen har i sin tale fokus på den omsiggribende mistrivsel, der er blandt særligt unge som følge af et større og større brug af sociale medier. Hvad betyder det for den enkelte, når vi hele tiden skal være på, ses og præstere? 

Arrangeret af Vor Frue Kirke, LiteratureXchange og Aarhus Festuge 

Billetpris: 80 kr., studerende 50 kr.
Billetter kan købes i forsalg på linket her eller ved døren fra kl. 15.00.

Rum der forkynder - Aarhus Festuge
Sted Vor Frue Kirke, Frue Kirkeplads 3, 8000 Aarhus C